Bilder från igår!

Haha rätt oklara bilder från igår eller vad säger ni..? 😉 Men det var riktigt kul igår verkligen! Tänkte först inte dra ut, för jag hade min frisör-tid idag 9 på morgonen men Steffi kan konsten att övertala mig..

Började hemma hos Steffi, drack lite vin och snackade skit. Var länge sen vi var ute och festade nu, men vi hade såklart lika kul som vanligt och lika mycket att babbla om.. Girls you know 😉 Hehe! Sen efter vi var hos Steffi drog vi till Wooken ett tag, sen vart det ett snabbt besök på Rose och tillslut avslutade vi det hela på White Room! Som vanligt dansade vi runt och snackade med människor. Senare mot kvällens slut, fick jag skjuss hem också av the boyfirend.. Lyx!


Posted in: Vardag
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *