Stolt anti-smoker!

Skvallerbloggar vill verkligen att jag ska röka verkar det som..? Haha suuuuck.. Jag röker inte, och det gör jag för jag aldrig har och jag tränar. Det går inte ihop! Man får så himla dålig kondis av det, och jag har kämpat med att få upp min kondis så mycket sen jag var 18, så varför skulle jag sabba det genom att vara korkad och börja röka NU? Öhhh.. Sen tål jag inte lukten av röken heller. Jag brukar hålla mig undan när mina vänner röker, tyvärr röker typ alla av dom haha.. 🙁 Det är inte det lättaste att få dom sluta!

Denna bild har dom använt som ”bevis” mot mig.. Jag tycker man ser rätt tydligt att rökpaketet tillhör killen som står upp (F)..? Brevid hans glas..? Eller? Och även om jag hade suttit precis där, just när fotot togs – betyder det att jag röker då och har ljugit hela tiden? Nej.. Sorry guys, men jag är anti-rökare och kommer alltid vara det (hoppas jag!!). Jag må kanske inte vara världens bästa förebild när det gäller annat, men röka gör jag inte. OK?

Ps. Anmälan är gjord mot skvallerbloggen tidigare ang det personen skrev om pojkvännen. Sen att personen skriver vidare om rykten och skitsnack gör ju inte direkt så jag kommer ta ner anmälan 😉 Jag kommer snarare leta upp mer saker som jag kan anmäla. Nu räcker det!

Posted in: Vardag
Kommentarer (31)
 • Linda

  varför är då tändaren bredvid dig då? :O

  • Ronja Zorina

   Jaha, så bara för att nån lagt en tändare på bordet måste det vara hennes?
   När jag är ute slänger folk alltid upp all sin skit på bordet och då hamnar vissa grejer bredvid fel person.. Men okay, då ska jag börja ta med mig mina kompisars mobiltelefoner hem om de råkar lägga dem bredvid mig – för då måste det ju vara min? 😉

 • Beatrice

  Men Kissie nu får du ge dig? Vad är det dessa ”skvaller bloggar” (som typ ingen läser) skriver om dig som får dig att gå till Polisen??! Herregud det är skrämmande. Som att inte polisen har bättre saker för sig och du verkar vara jätte känslig.

  Gillar din blogg annars annars skulle jag inte gå in på den men dom här anmälningarna du skriver om känns läskiga.

  • Ronja Zorina

   Denna skvallerblogg HOTAR människor, skriver skit, är väldigt elak och en massa annat. HITTAR PÅ saker som kan vara rätt hemska ibland.

   Varför skall man acceptera det?
   Om en människa hotade någon i verkliga livet skulle man ju polisanmäla det?
   Varför skall sådant beteende vara okay på internet?

   Nädu, jag tycker det är BRA.
   Någon måste sätta ned foten och visa att bara för att det händer på internet så är det INTE okay att bete sig hur som helst.

   • Ebba

    Men hallå det gör ju alla skvallerbloggar? Kolla tex hotgossips som nyss skrev massa skit om att amir och dennis har lesbiskt sex (!!!!!) och massa annat sjukt :O Dom skrev också förut att Isabelle Störmberg säljer knark vilket är jätteallvarligt, men honom anmäler hon inte antagligen bara för att HG ligger på samma portal (improveme) som hon själv.

   • X

    ”skriver skit, är väldigt elak och en massa annat. HITTAR PÅ saker” – du beskrev precis denna bloggen…

  • amanda

   Det kallas förtal och är straffbart. Jag har själv läst och sett vad vissa skvallerbloggar skriver och det är inte okej, varesig det sker på Internet, i en tidning eller i verkligheten.

 • Panda

  När jag såg de bilderna tänkte jag nästan att det var något för skvallerbloggarna att ta, men jag förstår liksom inte.. När jag är ute själv så byter jag plats minst 10 gånger. Gör inte alla det? Bara för att du sitter där nu, betyder ju inte att du satt där hela jävla tin.

 • Julia

  Hur gör du för att få stort hår? Du har väl rätt mycket hår men det borde gå att få hyfsat stort ändå? 🙂

 • Ida

  Haha patetiskt tycker jag! Så onödigt av de tycker jag!

  http://nattstad.se/Idaaldebert

 • Julia

  Skit i skvallerbloggarna kissie! Kör ditt egna race och skit i vad dom skriver om dig. Samma med skallertidningarna och oseriösa nyhetsidor. Du har oss FANS som vet att du är en BRA tjej med fina inspirerande outfits och en bra blogg. Exakt som du sakt förut så kommer de alltid finnas människor som vill förstöra för dig för du är känd men dom är bara avundsjuka. Jag svär på att många av dom skulle vela vara i dina skor men låt dom inte dra ner dig till doms nivå

  Från Julia 13 år som har läst din blogg i snart 1 år nu. 🙂

 • Lizette - 50 kilo ska bort!

  50 KILO SKA BORT!
  Följ mig hela vägen 🙂

 • befrin

  hej på er! kissi alla vi vet hur tuff du är och hur mycket du har kämpar för det som du är nu så skit i de jävla avundsjuka skvllarebloggare
  som vill får mer läsare igenom dig. vet du att du gör reklam för de varje gång du skriver om de. jag är en av de som har besökt skvallebloggare igenom dig.
  älskar dig puss på dig

 • moufieeh

  du skriver ju att du inte bryr dig vad skvallerbloggar skriver om dig och att dom bara söker uppmärksamhet (håller med dig om det, man ska inte tro på något dom skriver) men då ger du ju dom uppmärksamheten när du skriver ett inlägg om det dom skrivit? det är ju liksom det dom vill att du ska göra, ge svar på tal 🙂

 • Lindsay

  Tönt. Anmäla en jäkla SKVALLERBLOGG? Snälla kissie skaffa ett liv. Du är visst samma fjortis som du var för 3 år sen. Tack och hej. sista gången jag gick in här

  • amanda

   Du ser, denna ”jäkla skvallerblogg” som det är så patetiskt att Kissie anmäler utövar förtal. Det är straffbart och kan ge höga böter och i värsta fall fängelse upp till 2 år. Inte så litet nu, va? Snälla, läs på innan du kommenterar.

 • Julia

  Heja Kissi! Tycker att det är så jävla bra att du anmäler dem! De ska inte trycka ner någon osv.

 • Ida

  Bästa Kossie!
  Kunde inte kommentera på din sista del på ditt 2012 för att det stod error. Men undrar bara en sak har inte du gjort dina fina tänder också?
  Undrade bara.
  Kram Ida

 • Daniel

  CHECKA MIN BLOGG!!!! MUSIK AV HÖG KLASS AV EN GAY KILLE FRÅN SKÅNE. MODE IS MY PASSION AND PASSION IS MY FASHION!

 • hej

  Fan kissie du är grym endå!! riktigt bra blogg!! jag som har den dåliga vanan att kolla bloggar så fort jag får tillfälle måste säga att man alltid kan lita på dig!! du gör flera inlägg om dagen, varje gång jag går in så är det nya inlägg. många bilder. och du har ett skönt sett att skriva på du känns väldigt mogen och humoristisk på samma gång 🙂 sen så gör du grejer jävligt ofta typ åker utomlands osv osv.
  så tillskillnad från många andra bloggerskor* är du grym!! 🙂
  woho 🙂

 • Jörgen

  Det finns ju bilder på dej när du röker så SLUTA o ljug Alexandra!

 • Ida

  KOLLA IN MIN BLOGG JAG HAR FRÅGESTUND OCH SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG OM NÅGON AV ER BARA VILLE KIKA IN OCH LÄMNA EN LITEN FRÅGA! (ELLER FLERA FRÅGOR) JAG SVARAR I EN VIDEOBLOGG!!!!!

 • Ida J

  Bara för att du sitter nära en tändare och ett cigg packet betyder det inte att du röker men det finns ju faktiskt bilder på dej men en cigg i handen ? visst man kanske håller en cigg åt en kompis men varför skulle du vilja vara med på kort då om du är så imot det ? och varför skulle du vilja hålla den åt någon annan om du inte tål röken ???? jag tror inte dom bilderna ljuger så sluta ljuga och hitta på. Du kanske inte röker nu men du har växupp. PS smyg foton var det nog inte eftersom du titta så glatt poserade in i kameran.

 • Anna Elverstone

  Vill Du vara med och göra skllnad för helösa och andra svaga i samhället? Gå med idag! Religiöst och politiskt obundet!
  http://www.facebook.com/passitongoteborg <3

 • Lina

  Sara Persson heter hon som driver skvallerbloggen

 • jehehhe

  hur många operationer har du gjort??????

 • hj

  Fan va snygg outfit på bild 1. iofärsig det var det på alla men gillar mest den först samt andra!
  SKIT SNYGG!!!!:D
  Du e fin med, dina bryn e mkt snyggare nu !!! 😀

  Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *