Års-resume (del 2)

1. New York.

Jag och Steffi åkte till New York och bodde hos hennes brorsa! Vi shoppade på Victorias Secret och spenderade minst 10 000 kr VAR! Helt sjukt.. Haha!! Sen festade vi, shoppade lite mer, drack massa latte på starbucks och.. Ja det var väll det 😉 Men vi hade verkligen det så himla kul! Jag tyckte dock det var synd att vi inte festade mer på plats. Steffi hade ingen lust.. 🙁 Annars är hon den största party-princessan som finns?? Haha aja.. Kul hade vi ändå!

 

2. Jag fyllde år!

Vart överraskad med en överraskningsfest 🙂 Så himla kul och gissa om jag vart glad/ rörd? 🙂 Var fullt med massa rosa ballonger och jag fick en princesskrona.. Passar mig eller vad säger ni, hehe.. Fick även ett ”presentkort” på tatuering men skippade det..

3. Mer fest..

 

4. Mer snygga outfits!

 

5. Dubai!

Jag och en gammal vän (Maria) åkte på en lyxig resa till Dubai! Vi bodde på världens lyxigaste hotell (typ), festade som svin, åkte på lyxiga yachter och shoppade massor! Denna lyxiga livstil irriterade folk här hemma och ville sprida rykten om att man skulle vara escort? HAHA!! Snacka om att avundsjukan inte har några gränser.. Men eftersom jag var så upptagen med att ha roligt så såg jag inte det förens jag kom hem.. Hade lixom inte tid att sitta vid datorn, hann ju knappt blogga när jag var där!

 

6. Skrevs mycket om mig i tidningarna som vanligt..

 

7. Mysiga picknickar och mat utomhus.

Hade mysiga picknickar med min älskade pojkvän. Åt räkor och drack rosé 😉 Var ju så himla varmt i Sverige under sommaren, var ju typ 25 grader? Var verkligen hur skönt som helst! Man passade på att ligga ute så mycket som möjligt.. Satt även mycket på uteserveringar och bryggor.

Var även mycket hemma hos mami och låg på deras ute-plats och solade medans dom lagade mat och hällde upp skumpa. Riktigt skönt sommar har det varit i år! Längtar nu redan till nästa sommar ska komma!

 

8. Alexander Bard skrev en låt till mig.

Kanske lite otippat? Men det är sant, Alexander Bard ville göra en låt med mig och skrev en låt till mig som jag skulle sjunga. Vi tog ett möte och en fika och pratade lite om det. Jag var inte riktigt så sugen på en sångkarriär så sket i det. Men Alexander vill fortfarande samarbeta, så får se vad som händer nästa år… 😉 HAHA!!

Posted in: Vardag
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *