Vimmelbild

Jag är otroligt rastlös av mig! För bara några månader sen var jag typ ALDRIG ute och festade, minns ni? Jag tränade ju bara istället hela tiden.. Varje kväll! Jag tränar lika mycket nu men jag är ute betydligt mer också.. Vad det beror på, ja det är väll ganska uppenbart! Men jag är sjukt rastlös av mig!

Trots jag var ute i onsdags är jag sjukt sugen på att dra ut ikväll igen! Min vän Bella är hemma från London (därför hon inte varit med på bloggen på ett tag, såg att några undrade hehe 😉 ) men vi ska träffas imorgon.. Hon ska faktiskt komma hem till mig och se hur jag bor, vi ska dricka vin och sen dra ut! Wihoo!

 

Haha en till vimmelbild. Ser ni mig längst nere i hörnet i mitten på bilden? Undrar vad vi snackar om..? Hmm…

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *