Testade en klänning..

.. från missme.se.. Och ja jag är osminkad och inte fixat håret men äsch, det var trots allt klänningen jag ville visa upp och inte mig själv (just nu iaf.. 😉 Hehe..)

Jag hade ju typ bestämt mig att ha den långa ni vet? Men nu när jag testar den här så vet jag inte, fan vad bra den sitter och man får sjukt snygg kropp i den här klänningen 🙂 Så jag har lite att fundera på nu, hihi 😉 Men aja tur att det är några veckor kvar till nyår iaf! Jag kommer ha ett nyårs-speciall här under dagen då jag tipsar om skor och klänningar och allting som hör till 🙂 Låter kul va?


Posted in: Vardag
Kommentarer (61)

You might also like

Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *