Testade en klänning..

.. från missme.se.. Och ja jag är osminkad och inte fixat håret men äsch, det var trots allt klänningen jag ville visa upp och inte mig själv (just nu iaf.. 😉 Hehe..)

Jag hade ju typ bestämt mig att ha den långa ni vet? Men nu när jag testar den här så vet jag inte, fan vad bra den sitter och man får sjukt snygg kropp i den här klänningen 🙂 Så jag har lite att fundera på nu, hihi 😉 Men aja tur att det är några veckor kvar till nyår iaf! Jag kommer ha ett nyårs-speciall här under dagen då jag tipsar om skor och klänningar och allting som hör till 🙂 Låter kul va?


Posted in: Vardag

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Caroline Roxy - Way out west Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *