Mjukisdress!

Har varit halft sjuk hela dagen så jag har böt till min mysiga mjukisdress som är ny i garderoben, så himla snygg tycker jag 🙂 Älskan kombinationen grått + rosa.. Precis som mina naglar, haha gulligt att det matchar 😉

Får se hur jag gör ikväll, kanske bli en utgång faktiskt.. 😉 Trots att jag mår halft bra, men som sagt är jag ju så sjukt rastlös och orkar inte ligga inne bara 🙁 Finns ingenting att göra ju?! Speciellt när jag ligger hemma själv bara, blöööh.. Sen är jag inte heller så mycket för att ligga och kolla på en film, även det gör mig rastlös? Haha jobbigt läge, jag vet.. Men har svårt att koppla och bara ”vara” om ni förstår vad jag menar? Någon som är likadan som jag?


Posted in: Vardag
Kommentarer (73)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *