Fjärkontroll till min kamera!

Jag har fått hem min lilla ”fjärkontroll” till min kamera så kan jag lättare ta bilder på mig själv till bloggen 🙂 Haha hade det inte varit för bloggens skull hade jag inte tagit bilder på mig själv lika ofta.. I promise! 😉 Nej men den är jättebra, den sätter ”fokus” lite också. Annars när man tar bilder med självutlösaren kan fokusen hamna lite vart den vill typ..? Inte alls lika lätt att fota sig själv som när någon annan hjälper till och står bakom kameran!

Försökte ta en ”dagens outfitbild” men inte lika roligt inomhus kanske..? Jag har dock lagt undan en hel vägg som är vitmålad, just för att kunna ta bilder till bloggen! Ingenting får hänga där för ultimata bakgrunden till mina bilder 😉 BLOGG-LÄGENHET!

 

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *