Dagens fråga!

Läste en artikel där det stod att smittskyddslagen ska ändras och att illegala invandrare med HIV kommer att få gratis vård och behandling här i Sverige. Bromsbehandling för hiv kan kosta uppemot 100 000 kronor per år och patient, och det ska bekostas av skattebetalarna.

I Australien måste nyanlända genomgå hälsoundersökningar- något Sverige inte har krav på.

Har läst lite på nätet och det finns folk som är rädda för att smittorisken kommer öka när Sverige kommer ta in invandrare med hiv. Det handlar om en stor summa skattepengar som istället skulle kunna gå till skolor, sjukhus, äldre m.m.

 

Vad tycker ni om detta? Är det bra/dåligt?

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *