Mitt nya leénde! :)

Åh så nöjd och glad jag är!! 🙂 Inte nog med att skadan på ena framtanden inte längre syns, utan dom är längre, jämnare och supervita! Detta vart möjligt tack vare fasader som man sätter dit på tänderna, jag har sammanlagt täckt 10 tänder med en fasad som sätts fast var och en på varje tand. Dom kommer aldrig lossna för er som undrar, utan dom sitter där.. Och dom kommer aldrig bli gula eller nått! 😉

Jag gick till Bene Tandvård som är experter på att få leenden inte bara lagade, men även fina/snygga! Jag vågade ju aldrig le förut pga skadan på framtanden + jag hade så himla små som inte riktigt passade min mun.. Riktiga bebiständer! Haha!

Jag kan verkligen rekommendera dom, jag har aldrig varit såhär nöjd med mina tänder förut haha 🙂 Kan inte sluta lee!! 🙂 🙂

 

Hiss eller diss?

Posted in: Vardag
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *