Tack Amir!

http://www.gaybloggen.com/2012/10/31/allt-handlar-om-etiketter/

 

Tack för att NÅGON förstår vad jag menade med inlägget om blondinbella.. Jag menade verkligen att hon ser bättre ut nu, men nej så vill inte folk ta det. Folk tycker väll inte det är kul om jag faktiskt menar väl..? Måste väll ligga någonting i det för jag vart hel chockad över kommentarerna jag fick. Men samtidigt orkar jag inte svara på ALLA kommentarer samma sak, ”hallå vilken text har du läst? Fattade du inte att jag menade väl?”

Sen som Amir säger, vem är blondinbella att ge mig en psykisk diagnos? Vem f*n tror hon att hon är när jag skrev ett snällt inlägg? Jag vart inte arg när jag såg hennes ”svar på tal” utan mest förvånad att hon ens tog åt sig och la ner tiden på att ge mig ett ”svar på tal”. Som jag även skrev i inlägget så tycker jag att hon är en sån tjej som aldrig verkar ha brytt sig om vad någon har sagt till henne eller om henne. Verkar som att hon har ändrats sig? Vet inte..

Aja anyhow jag menade väl, och läs gärna Amirs inlägg som jag länkade längst upp för jag tyckte verkligen att han fattade hela situationen som jag förstod den..

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

You might also like

Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Glow face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *