Shopping!

Länge sen jag visade upp shopping som jag har gjort..? 😉 Jag fick med mig först och främst MASSA nytt smink 🙂 Från ett märke jag aldrig hört om faktiskt.. Så vet inte om det är bra eller dåligt, upp till bevis blir det ju.. Så får se efter jag testat det här sminket om jag kan rekommendera det eller ej till er? För jag rekommenderar inte vad som helst, jag testar allting innan jag bloggar om! Så ni vet!

Sen köpte jag också en fin ”kofta” eller vad man ska kalla det..? Visst är den inspirerad av något känt märke.. Kommer inte på vad det heter, någon som ser vilket märke det är jag menar? Skriv här bland kommentarerna! 🙂 Koftan gick iaf loss på 900 kr typ.. Hoppas inte pärlorna hoppar av..


Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - Caroline Roxy - Fresh face
  • Happy New Year 2016 Image

    I want to make my own Blogger layout because none of the ones I have found incorporate my Header correctly/match with my Header that I want to use. Is there a website that can teach me how to do this? (I also do not have Photoshop, so I need to use another software than that to design). Thank you!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *