Onsdag 31 Oktober

God morgon! 🙂


Hoppas alla mår bra idag? Jag börjar typ bli sjuk igen?? Absolut inte OK så jag ska gå och köpa lite medicin innan jag ska på ett möte klockan 1.. Har lite stark polsk medicin som gör susen men jag trycker verkligen i mig ALLT där det står ”nyttigt” på i hopp om att det inte ska sprida sig..  Haha så får se hur det går.. Annars dricker jag nu även en ”berocca boost” som ska göra än lite piggare och innehålla minst en vitamin..?

Roliga är att jag har typ ett års förburkning av just berocca boost här hemma. Hur det gick till vet jag inte riktigt…? Först fick jag typ 500 små prover, sen fick jag hemkört massa tuber dessutom.. Haha så ja, vill någon ha är det bara plinga på och hämta lite 😉

OBS: EJ REKLAM (Vissa lär ju tro det?)

 

Klockan 1 har jag möte ang ”bloggcast” som ni ser längst upp på bloggen. Jag ska prata med tillverkarna av den och checka hur allting har gått. Jag tycker det har gått jättebra och funderar på om jag ska ha en kampanj där jag skänker lite av pengarna till rosa bandet.. Som ni vet stödjer jag ju just det insamlingsprojektet väldigt mycket! Till och med så jag har målat rosa bandet på naglarna lixom.. Haha! 🙂

Ps. Glöm inte att det är bar att smsa: FAB 20 TILL NUMMER: 72345 om ni vill synas längst upp på bloggen!

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *