Åh minns ni den här videon då jag var med i ”vakna med the voice”? Tyckte det var så himla coolt och jag var sjuuukt nervös. Jag hade fixat mitt superplatta, superblekta hår lääänge den morgonen ska ni alla veta 😉

Men nu när jag kollar tillbaka kan jag inte förstå hur folk vart så provocerade av lilla Kissie.. Jag menar, kolla hur oskyldig jag egentligen såg ut? Jag ser ju bloggerskor i dagsläget som försöker kopiera hela min stil jag hade på den tiden, i hopp om att provocera folk och bli kända men.. Jag blir verkligen inte provocerad? Hur kan andra bli det ens? Unga tjejer som gör allt för att synas och bli ”nästa bloggkändis”.. Det är väll snarare gulligt att tjejer är så drivna, även om det kommer ut i konstiga medier, frisyrer och ansiktsfärger (jag var ju orange lixom, hej ompa lompa!!)

Förstår ni vad jag menar när jag skriver som jag gör? Känns som folk inte fattar vad jag menar ofta, tex som inlägget om blondinbella. Det var ju snarare positivt än negativt? Sa lixom att hon hade blivit smalare och troligtvis hälsosammare? Och det tog folk helt annorlunda? Kanske borde ta en skrivkurs eftersom stor procent av mina läsare misstolar det jag skriver, hehe…

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *