Någon som jag alltid har tyckt verkat bara skaka av sig elaka kommentarer är blondinbella. Men det verkar som att även hon tar åt sig av påhoppen mot hennes kropp, visst ser det ut som hon har gått ner lite? Eller lagt av med en hel chokladkaka varje dag.. Till och med jag vart ju provocerad av det, hon kan ju inte uppmuntra till ett ohälsosamt beteende..? Nyttigt och godis med måtta är väll trots allt bäst? Fettma är inte nyttigt, blondinbella..

Men ja.. Ibland så leder alltså negativa kommentarer till något bra? Nej inte riktigt, men i detta fall tycker jag det. Blondinbella ser bättre ut nu och kan nog simma lite mer än vad hon kunde göra på första bilden. Skulle ju bli anfådd efter några simtag om jag var sådär stor ju?? No offence.. Men som sagt, en marabou om dagen gör ingen glad, eller smal..

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (25)
 • Fabian

  Bättre med 65 kg naturell än 45 kg plast.

 • olle

  Kissie är ju allt annat än vacker,ser nästan ut som en psykopat med sina hemska ögon

 • Jessy

  Maybe i should remind you that you do not set the standards for other women. In other words, mind your own body, face and business. Its really rather funny that you shoud waste your energy on commenting somebody elses figure. So pointless. I suggest you focus your energy on things that are productive to your life.

 • Modell2009

  Du är en ” mycket sjuk person”
  Din sjuk hjärna har tagit över hela dig? Du kan aldrig jämföra dig med Blondinbella….hon är en riktigt människa med frisk hjärna och kropp.
  Du borde kanske går ur din ege skal och ser dig själv på avstånd ? Du skulle skrämmer dig själv.
  Sök hjälp i vården för din sjuk .

  Man mår så illa av att ser dig.

 • Anonym

  Ser hellre ut som henne any day! <3

  Jag orkar inte med att du som kvinna bidrar till att sprida skeva kroppsideal till lättpåverkade tonåringar som redan präglats för mycket av medias skeva syn på saken. Jag förstår att du mår dåligt och är för puckad för att förstå vad som är bra för dig själv, men några år hos en psykolog skulle nog hjälpa lite. Jag tycker synd om dig då alla barn till viss mån är produkter av sina föräldrar och du hade tyvärr otur. Jag hoppas att du kommer att kunna vända ditt liv någon dag. Lite jobbigt med alla operationer dock.. Du såg ju nästan bra ut innan du började med dem. I alla fall mycket bättre än du gör nu!

  Lycka till!

 • Carla

  Om du skulle någonsin ha hamnat ut för samma skit som hon skulle du förstå! Jag vägde någongång 60 kg och var 170cm lång det är normalt, men du väger lika mycket som en 4 klasist är det hälsosamt tycker du? Jag gick upp i vikt när jag var 11år gammal då min pappa dog i cancer han var den ända människan som någonsin gett mig hopp. Så knip käft och se dig i spegeln du är inte bättre än någon annan i denhär världen! Att få ett fysiskt övergrepp är allvarligt men att få psykiskt angrepp är värst! Nu väger jag 74 kg spelar handboll i finska landslaget och är stålt över mig själv! Ifall du skulle ha något som motiverade dig att sluta äta och gå vidare så skulle du nog också göra det . Jag kom över tanken att min pappa inte finns längre men han kommer alttid att ha en plats i mitt hjärta !

 • Upprörd

  Jag ÄLSKAR din blogg men kommentera inte andras kroppar, det är känsligt för Vissa ..

 • Anonym

  Jag tycker att Bellas kropp är lika vacker på båda bilderna.

  Bella är normal byggd, hennes kropp är alltså lik många andra kvinnors. Din kropp ? Inte många ser ut som dig.. (inget illa menat)

  Träning är viktigt både för kropp & sinne, men att låta träningen påverka hela ens liv det är fel..

 • Anonym

  Men herrguu vilket fetto gå ner i vikt innan du visa dig i bikini!!!!

 • Mari

  Kommentar fra Norge: Blondinbella ser fantastisk ut, fordi hun har en vakker utstråling og selvtillit. Da ser man bra ut uansett størrelse. Synd du mangler begge deler. Du er ikke vakker.

 • PELIN

  Tills NU hade jag ingenting emot dig. Du är äcklig du äcklar mig ser jag dig ska spåtta i ditt ansikte !!
  Ända sen snorunge tiderna har alla sagt ända fram till idag, mullig men gullig, fet men het osv, att desto större en kvinna är desto mer har man att älska. Vad har du så mkt emot dom som nt är pinnsmala, det är bara ren svartsjuka, du är sjuk i huvudet. Jag är lika smal som dig, jag dödar mig själv att gå upp i vikt och se ut som Bella fast jag fött två barn. Alla killar, MÄN säger vem tänder på tandpetare, alla män vill ha kött att ta på ingen liten räka hahah asså du är sjuk och besatt utav Natacha. Riktigt skämmig är du ! Vem tror du kläderna sitter bäst på, dig eller Bella ?! , nyttig mat onyttig mat, hon njuter av maten inte tvingar sig i maten och sen är hungrig efter hon har ätit. Eeeehhh Mrrs bre picko mater . Svenne smuts ! och jag som börja tycka bättre om dig och trodde du förändra dig haha lika dan som alltid bara att du visade din rätta jag nu Kurventiiiiinoo är din namn glöm intet !

 • Alexandra

  Kan inte låta bli att kommentera detta även om det var ett år sedan, men fy fan vad du är äcklig. Ät en chokladkaka & ta tag i ditt liv!!!

 • Amanda

  Haha asså fy fan vad du är nedlåtande och äcklig!! Du kommer här med dina jävla klot till pattar och en äcklig anorexia kropp. Ta tag i ditt liv och sluta trycka ner på andra. Du är så äckligt respekt lös och vad fan väntar du dig med ett inlägg som detta? Att dina läsare ska tycka att du är en bra förebild och gilla dig mer? I sånna fall tycker jag synd om dig för det är så jävla kallt och så sjukt dumt att skriva att sånthär inlägg och det är bara förnedrande om du väntade dig en annan respons än hat och elaka kommentarer. Jag har aldrig dömt dig för jag har inte vetat vem du var men nu fattar jag hur otroligt äcklig och hemsk människa du är!! Usch! Låt vackra fantastiska Bella vara!

 • Ortorektikern

  Jag har varit sjuk i framförallt Ortorexi men även Anorexi. (vet du inte vad det är så kolla upp det).
  Jag var nära att dö flera gånger eftersom jag ätit för lite, mitt hjärta slutade att slå så de fick starta om det och jag blev matad genom en vidrig tub eftersom jag inte hade styrkan att äta själv. Jag svimmade ofta och hela mitt liv var styrt av vad jag inte ville äta och hur mycket jag tränade.

  Jag insåg efter ett tag att det inte var det liv jag ville leva, och idag väger jag 50 kg och mår bra.

  Det var sådant som det du skrivit som triggade mig in i sjukdomen som gång på gång var läskigt nära att ta mitt liv. Jag skulle bara blivit 15 år ifall inte ambulansen kommit så fort som den gjorde en av de gångerna mitt hjärta slutade slå, men idag vill jag leva tills jag blir gammal.

  Tänk på hur ord kan påverka andra människor, speciellt den som orden är riktade till men även andra.

 • Anonym

  Jag är 12 år och lider av Anorexia. Jag har legat inne på SÖS och blivit sondad och ligger nu på anorexia avdelning. Det är tack vare sånt här jag blivit sjuk. Förut tyckte jag du var vacker,ville se ut som dig men du är bara sjuk! Blondinbella är helt underbar och har en normal kropp. Jag har insett att man inte kan leva på ingenting. Man kan inte se ut som du gör,det är inte sunt!

 • Emilia

  Varför klaga på hur Blondinbella såg ut!? Jag skulle hellre villa se ut som blondinbella såg ut då än att vara smal som en pinne! Man måste förstå att man inte dör bara för att man är lite mullig!? Förr tyckte jag att du var helt ‘okej’ men nu när du klagar på andras utseende så tänker jag aldrig mer gå in på din blogg igen!!!

 • Blog

  Älskar din blogg! Förlåt att jag kommenterar på gamla inläggar.

 • Julia

  Ska du snacka om ohälsosamt beteende? Du uppmuntrar unga människor att svälta sig och träna så att man mår dålig. Tro mig, jag är en av dem. Och att unna sig choklad är faktiskt nyttigare än du tror eftersom man blir lycklig av choklad och att vara lycklig är väl viktigare och nyttigare än något annat. Du måste vara oerhört ledsen om du mår så dåligt att du måste hacka på nyttiga, vackra och naturliga kroppar bara för att du själv har en plastig barbiekropp.

  • Anynomt as

   Jag håller med. Låt henne skriva vad hon vill om sig själv och sin kropp men ska hålla käften om hur andra ser ut. Om hon vill får hon
   svälta sig för att göra alla 13-åringar som läser hennes blogg glada men att hoppa på en helt normal tjej med några extra kilo är sjukt.
   Bara för att hon gör allt för att vara size zero så finns det människor som prioriterar annat än vikt. Men förmodligen kommer hon dö av undernäring och benskörhet innan 50 så då kan vi lägga henne bakom oss och titta på sundare människor att ha som förebilder så att om jag skulle få barn så skulle dem kunna leva och må bra och inte gå runt i ett moln av siffror och ideal och sen skjuta sig i huvudet av depression bara får att förvuxna fjortisar sätter saker i deras huvuden. Tack för mig

 • Pipaplem

  Elle n est « pas du genre a comparer ». http://lenitsky.com/premera-novoy-pesni-devochka-moya-ft-hann/ a permis a l agence d evaluer cette exposition.

 • Cissie

  Är du fortrarande av samma åsikt Alexandra/kissie? Att normalviktiga är tjocka och äckliga?

 • Jules

  For real, skjut dig själv. Du är en vidrig människa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *