CHRIS BROWN!!

OMG JAG SKA GÅ PÅ CHRIS BROWN KONSERTEN! 🙂 Så taggad!! Jag älskar Chris Brown och hans musik, så jag har fixat 2 vip biljetter 😉 Men inte nog med det.. Vet ni vad jag har mer fixat? 2 VIP biljetter som jag får tävla ut till er läsare! 🙂 Hur kul är inte det? Ni som vinner får gå tillsammans med mig på konserten helt VIP-style 😉

 

Tävlingregler:

1. Gå in på min fanpage och gilla den (LÄNK)

2. Skriv på min fanpage-wall varför just DU ska vinna.

3. Jag drar vinnare i slutet av veckan.

Regler: Jag tävlar inte ut en biljett i taget. Personen som vinner tävlingen kommer att få två stycken VIP biljetter. Anledningen till att jag gör det så här är för att det är ju mycket roligare att få gå på en konsert med en kompis. Åldersgränsen på konserten är från tretton år och uppåt och därför så måste givetvis vinnaren av tävlingen också vara det för annars så kommer ju inte biljetterna till användning. Du behöver inte bo i Stockholm för att vinna tävlingen, men om du inte gör det så kommer du att få dina biljetter samma dag som konserten då du oavsett behöver komma till Stockholm för att komma till Globen. Personen som vinner måste ta en hel del eget ansvar för att se till att kunna mötas upp så att du kan få biljetterna.

SPG LIVE PRESENTERAR R&B-STJÄRNAN CHRIS BROWN PÅ GLOBEN

19:e november kommer den amerikanska R&B-superstjärnan till Globen i Stockholm.

Chris Brown spelade senast för ett utsålt Hovet i januari 2009. Spelningen hyllades och belönades med fantastiska recensioner – nu är han tillbaka med turnén CARPE DIEM

Chris Brown slog igenom med sitt självtitulerade första album 2004 som sålde över 3 miljoner exemplar. Succén blev ett faktum och Chris blev en erkänd stjärna på den amerikanska R&B himlen.

2012 släppte Brown en låt tillsammans med DJ-superstjärnan; David Guetta. Låten heter ”I Can Only Imagine” och var början på ett framgångsrikt samarbete.

2011 släppte Chris Brown ”F.A.M.E” med hitar som” Next To You” feat. Justin Bieber och ”Yeah3x”. F.A.M.E belönades med 1 Grammy för ”Best R&B album” samt pris för ”Album of the Year” på 2011 Soul Train Music Awards. F.A.M.E var även Chris första album som tog sig hela vägen till förstaplatsen på den prestigefyllda US Billboard 200 listan. Albumet sålde otroliga 270 000 exemplar första veckan.

Den 3:e juli släpptes Browns femte album – Fortune – med bl. a. jättehiten ”Don’t wake me up”. Albumet har redan toppat listorna i USA och THE FORTUNUE TOUR utlovas att bli årets LIVE-händelse..

Biljetter finns på Globearenas.se eller ticnet.se

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Urban Deli Caroline Roxy - Acai bowl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *