Lyx till Chloé!

Åh kolla vilken drömliknande sele som passar perfekt nu när det börjar bli kallare.. Den är i en ”väst” variant som är fodrad som gör det både skönt och varmt att ha på sig den. Sen är den ruskigt snygg och lyxig också, håller ni inte med..? 😉 Chloé har fått massa komplimanger från folk som ser henne på stan i sin nya fina sele haha 🙂

Den köpte jag på www.csigora.com igen och just den här heter ”Selen Gala Winter”. Dom har så himla fina saker till hundar där, rekommenderar starkt till andra hundägare! Jag märker verkligen att Chloé gillar sina nya selar, så himla mycket mer bekväma och ”ordentliga” lixom. Dom sitter som dom ska lixom haha!

Posted in: Chloé, Vardag
Kommentarer (1)
  • Sanna

    Vilken storlek är selen? Har funderat på att köpa en till min lilla chihuahua tik men dom har bara storlek s, vet inte om det blir för stort 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *