Imorgon ska det brännas massa pengar på shopping och inredning 🙂 Så taggad! Blir besök på IKEA (standard) först och främst. Ska köpa hyllor till min nya walk in closet. Sen fick jag faktiskt lite inspo av bilden nedanför.. Hur snygg är inte väggen i rosa, men glashyllor där alla vackra klackskor kan stå?! Såklart ska jag ha spotlights också så dom ”lyser upp” 😉 Och ja, jag ska fan gå all in och måla väggen i rosa längst in. Kommer bli sjukt coolt!

Kommer bli väldigt ”tjejigt”. Men sen resten av lägenheten kommer ha en annan stil, new england stil som sagt.. Tror det kommer bli grymt snyggt. Måste också ta före-bilder imorgon innan vi sätter igång. Igår tog jag några snabbt med min iphone, men vill ta med systemkameran också!

 

Hiss eller diss?

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *