Bratdocka!

Vart en brat-docka och ett par fluffiga lila skor från BR haha! Dom gick hem hos lillen 😉 Mamma skojjade och sa att bratdockan såg ut som mig, fast med mindre bröst.. Dom andra verkade instämma? Hur fräckt! 🙁 Haha! Var länge sen jag var i Farsta Centrum, var ett gäng småkillar inne på Burger King som ropade ”KISSIE!!”, vinkade till dom som jag var kunglighet (hade kronan på mig så why not) haha!

Jag känner mig dock typ ännu mer sjuk nu?! 🙁 Fan! Orkar verkligen inte vara sjuk längre.. Jag har ätit som en gris dessutom för att snabbt bli frisk. Tog lixom 2 portioner av smörgåstårtan idag 😉 Den var sjukt god..

 

Posted in: Vardag

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sandra Lindahl - En vecka med goväder Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Min helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *