Köp sugna..? ;)

Åh vad irriterande med oseriösa köpare/ säljare!! Jag la ut denna på tradera för att bara bli av med den, men nej då ska ”gullen68” inte betala trots jag mailat henne 3 gånger.. Så anmälde det och lägger om den på nytt. Haha jag har blivit superseriös med tradera, min nya hobby typ.. Nej men det är bra att bli av med grejer nu innan jag flyttar!


IAF! 😉 Jag lägger ut grejerna igen, klicka HÄR eller på bilden om ni vill komma till min rosa hoodie 🙂 Och klicka HÄR för att komma till bunny-tröjan, eller på bilden…

 

Elise Ryan klänningen kommer du till genom att klicka HÄR eller att klicka på bilden nedanför!

Posted in: Vardag

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *