Höst och regn..

Trots det trååååkiga vädret så drog jag upp till gymmet, känner mig duktig 😉 Så nu har jag fått det överstökat och springer hem genom skitregnet haha! Nu önskar jag att jag hade min bil!! Men faktiskt så ska jag gå och kolla på bilar på måndag.. 😉 Skittaggad, så vem vet.. Kanske åker därifrån i min nya bil..? Wehoo!!

Iaf, dagens planer är att gå till min revisor och lämna in massa papper. Fakturor och kvitton som jag kan dra av, mm.. Sen 17:00 har jag möte ang parfymen!

20120831-135047.jpg

20120831-135128.jpg

Posted in: Vardag

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Way out west Sandra Lindahl - Min helg! Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *