Dagens små fynd..?

På vägen hem från mötet så sprang jag in på LV och köpte nytt papper till min kalender. Killen bakom disken kände igen mig och frågade om han inte har hjälpt mig förut ett x-antal gånger.. Haha that’s bad… Shopaholic..? Sen sa att han han har saknat mig inne i butiken, har inte varit där på ett bra tag nu faktiskt. Förklarade att jag tyvärr har tappat intresset för LV-väskor lite grann.. Blir ju så när man har så många..


Ignorera hur skitig min kalender är… Ska tvätta den nu haha!

Detta var vad jag fick i paketet som låg på kontoret och väntade på mig! Vilket mysigt litet paket med en parfym och lotion i, naaw 🙂 Luktar jättegott också, dom måste ha sprayat ner hela lådan för man kände parfym doften på långa vägar när man öppnade den. Men det är ju ett bra sätt att göra reklam på I guess..? 😉

Tack för paketet, MOSCHINO!


Här är dom härliga hårprodukterna jag fick hem också från kontoret! Ska nog packa ner dom direkt i en flyttkartong så får jag använda dom sen när jag har flyttat.. Måste rensa ut massa produkter, så kan ju ta med alla nya saker + dyrare produkter och sen låta mina kompisar ta allt som jag lämnar kvar.

Bella har redan paxat för att vara 1a som får rensa ut bland mina saker.. Sa att hon och Michelle får tävla haha! 😉 Sen får resten av vännerna rota runt och se om dom hittar något!

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *