Nej jag orkar inte gå, har faktiskt blivit bjuden dit. Men jag är lite rädd för att gå på såna tillställningar. För mycket folk och jag lider halft av klaustrofobi. Och det blir värre när det är smockat med folk och jag är rädd att folk ska dra och sådär. Blir ju värre när folk är fulla dessutom, haha.. Sen hade jag så kul igår så känns skönt att bara stanna inne ikväll 😉

Ska faktiskt börja städa undan och så.. Imorgon ska jag åka och köpa flyttkartongen, börjar bli dags att packa lite smått iaf. Jag får flytta in i min nya lägenhet redan den 5e Oktober så det är inte alls långt dit! Känns overkligt att jag ska flytta, men skönt. Är taggad, den är så fin min nya lägenhet 🙂 Wiiie!

Vad ska ni göra ikväll? Någon som hade velat gå och se Lady Gaga? Hade jag tänkt på det tidigare så borde jag ju ha lottat ut biljetter. Fan!  🙁


.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *