Träna!

Jag har laddat ner MASSA träningsappar till min iphone, mage, rumpa, kondis mm… Dom kan man få mycket hjälp av, dom har oftast filmer till och med som man enkelt härmar så räknar din iphone ner och sen guidar dig till nästa övning. Gör man exakt som dom visar känner man det ordentligt efter gymmet och kan uppnå det man önskar sig från träningen 🙂

Finns hur många som helst om man letar lite.. Vissa är såklart bättre än andra! Men man märker ju fort vilka som funkar och vilka som blir favoriterna.. Jag har ju såklart hur många som helst för jag är ju ett träningsfreak…

Men det är iaf ett bra tips för er nybörjare på gymmet 🙂 Dom är riktigt bra och man lär sig nya sätt att träna muskler som tex olika magmuskler..

Posted in: Träning!
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - HELLO LAPOINT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *