Topless, OK ELLER INTE?

Vad tycker ni det här med att vara topless på stranden..? Personligen tycker jag att alla tjejer ska självklart få vara topless om dom vill?! Killar går ju runt i små tighta speedos som inte lämnar mycket åt fantasin… Dessutom, 50 % av alla som finns på jorden har bröst. Så det är konstigt att det fortfarande är en sån stor sak..?

Sen känns det som att det är mer OK när unga tjejer går topless än när äldre kvinnor gör det. Den oskrivna regeln verkar ju inte gälla män.. Unga killar går i långa badshorts, och ju äldre/ fetare männen blir ju mindre blir deras badkalsonger.. Konstigt va?

Sen kanske det beror på skillnaden mellan hur män och kvinnor tänker.. Verkar tyvärr som att vi kvinnor dömmer varandra mer än vad vi borde och det är just det som leder till dålig självkänsla och oskrivna regler om vad vi får och inte får ha på oss. Medans män verkar sjukt bekväma (för bekväma..?) med sig själva.. För att dom inte spenderar tid på att kritisera varandra som vi gör?

 

Mer OK…

.. än detta..?

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

You might also like

Caroline Roxy - EFT-Tapping Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *