Oj!

Haha vad sjukt, har 60 000 följare (eller ja, 59 😉 ) på instagram! Har massa internationella läsare där. Rätt roligt att läsa deras kommentarer. Dom i Tyskland har lixom hört rykten om att jag ska äta kattmat för att hålla mig smal..? Hmm… Haha nej men sen får jag så fina komplimanger + kommentarer där!

Tyvärr har ni blivit dåliga på kommentera här på bloggen 🙁 Why..? Beror det kanske på nya kommentars-fältet som går via facebook..? Men ni vet ju att man kan kommentera anonymt då man loggar in via sin mail istället? Testa det! Annars funderar jag på att byta tillbaka till det gamla kommentarsfältet efter sommaren..

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *