Denna författare (Unni Drougge) träffade jag igår på när vi var på efterfesten av eventet. Hon ville prata med mig, sa hon. Så gick fram till henne senare under kvällen. Hon berättade att hennes kommande bok kommer handla om en stor del av mig? Vart förvånad, men tackade såklart och sa att jag tog det som en komplimang.

Hon verkade dock lite bekymrad och snabbt förklarade att hon har lånat min roll när hon har skrivit om mig. Kissie måste hon ju då mena. Tackade åter igen, men hon såg ännu mer besvärad. Jag förstod att hon kanske tyckte det var jobbigt att jag var så tacksam och snäll – för jag tror inte att hon kanske har skrivit för bra saker om mig, eller nej jag menar – ”min roll”..

Haha men åter igen, ser jag det som en komplimang! Blir spännande att se vad som står i boken!

Unni Drougge och hennes vän igår på eventet! Hennes vän var jättesöt btw!

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *