Fitness..?

HAHA! Detta skulle vara deras ”fitness frukost”.. Mini-nutella och mini-philadelpha.. Nja i min värld är detta godis typ, vitt bröd är ju bara socker! Tänk på det.. Vitt bröd är farligt för er som vill gå ner i vikt!

God morgon föresten. 😉

Hoppas ni har det bra i Sverige? Här har vi det underbart 😉 Love life! Varmt och mysigt, vi sitter ute och äter frukost och bloggar. Steffi och jag är så sociala när vi sitter med våra datorer – not! Vi har inte sagt något under dom här 20 minutrarna, jag kan inte göra 2 saker samtidigt. Det går inte prata med mig när jag bloggar haha..

 

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Studio vibes Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *