Hej…

Hej på er…

Haha förlåt men alla vaknade nyss, eller nja för en halvtimme sen typ.. Vi kom hem imorse runt 8 tiden hahah och jag somnade i solen. Men vet ni vad dom andra gjorde när jag sov? Dom smörjde in mig med solkräm när jag sov så jag inte skulle bränna mig! Haha så söta 🙂 Tur att dom gjorde det för morgonsolen här är sjukt stark… Stackarns Steffi har ju bränt sönder sina axlar.. 🙁

Nu sitter vi alla och ska äta lite, jag beställde en sallad. Har dock lust med en fet kebab!! Hehe men man får tänka lite på vad man käkar.. Dock brukar jag vara rätt slapp med det på min semester. Det förtjänar jag!

 

Berättar mer om gårdagen strax, vi drog ju såklart ut och spårade haha! 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *