Så kul igår!!!

OMG vilken spåååårad kväll vi hade haha så sjukt kul 🙂 !! Vi firade ju Steffis födelsedag så vi körde ju minst sagt all in, helrör efter helrör och massa lustgas? Haha dom sålde det på krogen här i ballonger, jag tog nog en ballong för mycket..? Däckade sjukt tidigt haha men vi hann med en hel del alltså 😉

Vi började hos Steffis föräldrar, hon fick 2 LV och en chanel..? Öh gissa om jag vart avis! Så snygg chanelväskan var, rosa och fin! Sen efter det åkte vi till en populär resturang där kändisar som Brad Pitt har tex varit och käkat deras berömda pizza haha 😉 Och jag förstår varför kändisar går dit, pizzan där var UNDERBAR! Så goood!

Sen kom det in tårta och massa champange innan vi drog ut..

 

Men nu ska jag beställa bakismat här haha vi sitter på en uteservering nämligen och bloggar, + snor deras wifi (internet) hehe 😉 vi har inget internet i huset nämligen.. 🙁

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *