Kolla på bilderna säger jag bara, vi har det UNDERBART 🙂 Vi har hunnit bada, sola, åkt runt på moppen och planerat inför ikväll.. 😉 Det är superskönt här och vaaarmt, har typ redan fått färg..? Så nice, så det lönade sig att sola lite solarium innan haha!

Här är det ca 30 grader och hörde att det regnade hemma.. Haha snacka om skadeglädje? Nej jag skojja men min pojkvän är lite bitter verkar det som när jag ringde honom och frågade om vädret hemma..

Jag har dock inte sovit en blund, dygnade inatt för att hinna med planet och på planet lyckades jag sova max 10 min typ? Var trångt och jobbigt.. Så får se hur jag kommer klara av allt firande ikväll.. omg! Haha men Steffi fyller ju faktiskt år då gäller det att SPÅÅÅÅRA! 😉

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *