På söndag ska lillen få gå på premiär haha! 🙂 Så kul, vi ska se Tigers nya film. Det står att det bjuds på ansiktsmålning, jag ska nog lätt slå till att måla mig till en tiger eller något.. Visst hade det varit kul att se..? 😉 Hehe.. Nej men det blir mysigt, tar med mig mami och hennes man också!

Blir lite småsugen på att gå och sola btw när jag ser bilden på mig och lillen från sommras.. Åh härligt brun jag var 🙂 Kanske blir lite solarium, får se! Först ska jag träna, ska träna med Steffi idag faktiskt 🙂 Blir kul! Vi går ju inte på samma gym men i goodiebagsen som vi fick av brorsan på hans event, så fanns det massa träningskort till Balance om jag inte minns helt fel..? så vi ska utnyttja dom 🙂

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *