HAHA! Jag orkar inte, den är så rolig.. Ni ska bara se innehållet, inte nådigt… Vi skriver av oss alla känslor vi har mot folk. Det är ju så viktigt att hålla klaffen i detta samhälle så vi gjorde våra känslor en god gärning så vi kan få ut allting så vi inte brister irl.. Förstår ni hur vi tänker? Haha…

Så vi skriver av oss om någon har varit en bitch mot oss, eller om vi är irriterade på någon vi jobbar med osv. Vissa har varit så bitchiga så vi har lagt till sidor i efterhand, haha! Vi klistrar på lappar som man kan ”vika upp” så får man yttligare ett blad med känslor om den personen. Men dom som är med i boken ska ta det som en komplimang tycker jag!

Längst bak har vi dessutom satt betyg på killar.. Vi har fyllt i namn, ålder, adress osv.. Tänk om boken skulle komma ut alltså?! Man undrar ju hur gamla vi är, för faktum är att jag har lite tråkigt just nu så ska ringa Bella och fylla i den här. Kan behövas, haha!

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *