Barnmats dieten..?

Går Kissie på barnmats-dieten igen eller…?

Haha NEJ! Jag bara älskar dock deras gröter som jag brukar äta till frukost. Tycker havregrynsgröt inte alls smakar så gott, men dessa förpackningar kommer i olika smakar mm.. Så himla goda och det går snabbt att göra dom. Man blandar lixom ner vatten bara haha 😉 Sen brukar jag ha kalorisnål sylt till det om det behövs sötas till extra, men oftast är dom söta som det är redan.. Perfekt!

Så just nu ska jag göra en skål och en latte, mums!

 

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Studio vibes Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *