Inne och Ute-listan!

1. Ankle Cuffs

Sån snygg och häftig detalj! Har du inte råd att köpa ett par nya festskor kan du pimpa upp dina gamla klackskor med ett par snygga ankle cuffs som gör hela outfiten mycket snyggare och trendigare! 😉 Dom finns i många storlekar och kan givetvis användas som oversize-armband också..?

Matcha gärna det till ett par kortare byxor så du visar upp dina snygga detaljer..

Bild från mestyle.se


2. Grönt + Guld = GLAMMIGT!

Det är en riktigt snygg kombo, grönt och guld kommer absolut gå hem nu i sommar. Starka färger är ju superinne och guld är så sjukt snyggt när man är solbränd.. Hur kan det gå fel..? 😉

Dessa läckra saker kommer från Hermes, Micheal kors och Tory Burch, dock går det absolut lika bra med accessoarer från H&M, gina osv osv.. Det behöver inte vara dyrt för det ska se dyrt ut! 😉

3. Få bort dina ärr!

Dessa grymma krämer heter cica block och cica trix. Dom gör så att synliga ärr syns betydligt mindre och skyddar nya ärr från att bli tydliga av solen, mm. Dom är riktigt bra och jag använder dom bland annat på ärren under mina bröst. Ärren har reducerats betydligt sen jag började med krämen, så himla bra! 🙂

Krämerna hittar ni bland annat på apoteket och proforma clinic. Har sätt dom hos flera andra återförsäljare men vi börjar där 😉

1. ”Mr/ Ms perfect”

Jag får nog inspration från min lillebrors inlägg som ni kan läsa HÄR. Men iaf, något som jag tycker är totalute som många andra kommer nog hålla med om är skitsnackare. Dom snackar skit, skvallrar och har sig öppet i media. Men just för att det är så öppet och rakt ut så blir det plötsligt mer ”OK”..?

Vi tar nu Daniel-Paris som exempel eftersom han snackar nog mest skit om alla. Det är till och med hans jobb på vakna med the voice. Han snackar skit om alla bloggare, skvallrar och tycker det är superkul. Dom skrattar och anser sig själva vara professionella trots det dom sysslar med. Daniel-Paris anser även sig själv vara en bra förebild och tycker han är väldigt politisk korrekt. För att bättra på sin image ler man stort på alla bilder och blir ledsen när han själv får en elak kommentar – och då rinner det in tröstande kommentarer som matar på egot.

Det finns nog inget som är mer falsk än just dom människorna som självutnämnder sig själva till dagens moderna förebilder och ”leker perfekta” när dom egentligen är mobbare..?

 

2. Knark-trenden bland bloggare!

Fler och fler bloggare/ bloggerskor har hakat på knark-trenden. Vissa har knappt ens fyllt 18 år?! 🙁 Eftersom jag är ingen skvaller-tant a lá Daniel-Paris tänker jag inte ge er ledtrådar om vem/ vilka det kan vara..

Det är vanligare och vanligare att man hittar bloggare nerknarkade på toaletterna inne på kända nattklubbar. Jag vet fortfarande inte anledningen till varför denna trend har ökat så drastiskt bland alla bloggare men det har den. Många fd bloggvänner har jag sagt upp kontakten med just pga detta ohälsosamma beteende. Sen jobbar min pojkvän inom nattklubbs-branchen, vilket gör att jag har mer inblick av vad faktiskt sker i mörkret..

Bild från sverigesradio.se


3. Yousef skvallerbloggare.

Jag har skrivit om denna bloggare förut som driver en skvallerblogg där han hänger ut bloggare dagligen. Han jobbar med samma bloggportal som jag gör (improveme) och därför vet jag att det är han trots han själv tror han är så anonym.

Han gör detta som en hämd eftersom Yousef försökte innan bli känd själv genom sin personliga blogg. Det gick inte något vidare bra så han vart anonym och hängde ut folk han förut umgicks med. Dvs bloggare..

Han blir bland annat provocerad när bloggare får saker gratis, han har skrivit MÅNGA inlägg där han ”avslöjar” vilka inlägg hos bloggare som är ”köpta”. Dock själv får han sponsrat tandblekning, fejkade gucci väskor (!!) mm genom att skriva sponsrade inlägg hela tiden..?

Jag samt flera bloggare börjar bli trött på honom, vissa funderar på att anmäla honom för kränkning. Jag förstår dom eftersom ”skvallrat” han skriver är bara påhop från hans sida. Jag har bokat möte med improveme på fredag och ska ta hand om detta. Jag tänker inte uppmuntra sånt beteende genom att ligga på samma bloggportal som honom.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *