Mötet gick superbra idag 🙂 Är på riktig bra humör, åh härligt! Dock råkade jag bryta av halva nageln, haha hur jag lyckades med det vet jag inte.. Men smsade Kiana min nageltjej och jag fick en tid imorgon klockan 8 på morgonen, tur det! 🙂 Hon lyckas alltid hitta en tid till mig.. Så söt! Jag smsar alltid henne 1-2 dagar innan jag ska resa någonstans haha…

Jag är på väg hem nu iaf, måste egentligen börja packa men jag gör det imorgon.. Hatar att packa haha! Men nu vet jag iaf att det är många långklänningar som ska packas mer. Men jag fick mail från folk som bor där som säger att det inte är lika hårt med kläder som man kan läsa om nätet. Men bättre att vara på den säkra sidan? Fast kommer ju packa några snygga korta klänningar också 😉 Man ska ju gå ut och rocka deras vilda nattklubbar på kvällarna, wihooo! 🙂

.

Ps. Ser ni hur röd jag är i ögonen btw..? Min läkare tror jag är gräsallergiker 🙁

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *