Veckans schema!

Jag berättar mer om mitt körkort senare, wiiiho! 🙂 Denna vecka är ingen speciell egentligen.. Förutom körkortet då! Träna och sola inför Dubai I guess? Men en sak jag måste göra är att ringa Michelle och träffa henne på en fika eller något för vi har bråkat faktiskt 🙁 Usch, hatar att bråka med mina vänner.. Så ska ringa henne strax! Sen lovade jag mami att komma på middag, så får väll göra det ikväll..

Jag vill egentligen börja sola igen också men har nyss börjat på en ny kräm som ska vara bra för finnar (inte proctiv) fast då får man inte sola.. 🙁 Så funderar på om jag ska sola fast med någonting över ansiktet? Haha! Så man har lite färg på kroppen lixom..

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - PODD DAGS! Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *