Uteservering!

Vi gick oss satt oss på en mysig uteservering vid vattnet 🙂 Ett måste när det är sånt här väder ju..? Inte ok att sitta inne!! Man kan ju passa på att få lite färg.. Gjorde iaf jag, satt utan jacka. Inte alls kallt! Äntligen är sommaren på väg, på riktigt..? Vi tog med oss Chloé, hon älskar sol så hon låg och blundande i solen och njöt bara. Så söt haha! 🙂 Jag tog en kaffe och nypressad jouice..

Nu är vi inne igen och jag ska åka hem strax och planera inför ikväll.. Vet fortfarande inte vad jag ska göra, jag tycker inte valborg är något speciellt och jag orkar inte ta mig till Uppsala för en dag som jag inte bryr mig speciellt mycket om.

 

Posted in: Vardag

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Summer's here Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Ellinor Bjurström - En hörna är klar
  • jovani

    I must say you’re very skilled at writing if you can convince me of something like this. I’m truly impressed by your knowledge and writing abilities. Please keep up the good work. Thanks for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *