Svenne pigment, ja!

Åh kan verkligen behöva sol.. Var evigheter sen jag solade känns det som? Men det är ju för jag vill inte sola solarium pga risken att få rynkor, sen använder jag ett starkt acne medel som inte får användas i sol så.. Men jag kommer chilla med krämen i Dubai såklart! 😉 Ska beställa hem lite ”sol piller” tror jag.. Jag har tyvärr ”svenne pigment”, blir superröd.. La upp en bild på instagram och direkt skulle folk skriva det, haha människor alltså.. Alltid leta upp felen..? Aja!

Jag är taggad på att få använda min nya gula bikini från Vicorias Secret alltså!! 🙂 Den är så snygg!! Med fina stenar och spets.. Ska försöka inte shoppa någon ny bikini innan jag åker, lär hitta en del där borta? Fick kommentarer om att det skavara bra shopping där, så får lugna mig haha..

.’

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *