Önske-outft!

Åh, jag ångrar nu att jag inte köpa dom där Jeffery Campell skorna när jag var i New York.. Dock hittade jag bara den modellen nedanför fast med nitar på.. Vart lite mycket då kanske.. För dom på bilden är sjukt snygga! Funderar på att kanske beställa hem dom, vad tycker ni? Ska jag slå till? Dom är på rea nämmligen! 😉 Inte helt fel.. Aja får se hur jag gör!

Vädret börjar ju tilllåta lite mer sommriga kläder nu känns det som.. Men bara för jag säger det så lär det regna imorgon haha! Skulle inte det vara typiskt.. Nej men ska passa på att njuta av vädret, ska sätta mig på en uteservering nu! Tar med mig Chloé!
.

Skärp, skorna, klänningen, halsbanet.

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *