Har ni sätts google’s nya superkändis? Valeria Lukyanova = Living Barbie. Hon ser exakt ut som en barbie, superliten midja, väldigt stora bröst för sin kropp, porslinshy och stora dockögon. Folk undrar om hon photoshopar eller har plastikopererat sig. Hon påstår att hon inte har plastikopererat sig alls, och hon lägger upp videos på youtube där hon visar hennes ansikte och att hon faktiskt ser ut som hon gör på sina bilder.

Det är lite läskigt att se, youtuba’s hennes namn så kommer ni hitta videos. Hon har läskig musik i bakgrunden och rör inte en min oftast. Hon gör allt för att se ut som en docka. Men hennes ansikte ser faktiskt ut som på bilderna. Dock är det väääldigt mycket smink. Sen har hon inte lagt upp någon video på hennes kropp, det skulle jag vilja se! Den känns mer fake än annsiktet, eller vad tycker ni?

Living barbie?
.

Här är en video hon har lagt upp där hon faktiskt rör på munnen! Läskigt eller vackert? Vad tycker ni?

Posted in: Vardag
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *