Söndagsfix!

Drog iväg och tränade, skönt! 😉 Dock var det helt tomt på gymmet, haha wonder why.. Alla ligger och är bakis I guess? 😉 Var jag och 2 tanter på gymmet, men det är skönare än när det är proppat! Hämtade också 2 paket på vägen, ett par stövlar jag beställde och ett företag som skickade 2 klänningar.. Dom var sådär.. Kanske lottar ut dom eller ger till en vän, får se 🙂

Träffade på Bella på tunnelbanan också, hon påminde mig om att det är valborg imorgon.. Har inte tänkt på det, ska man fira valborg eller? Känns som att det kanske är en fjortisgrejj för yngre? Jag vet inte.. Haha aja får se hur jag gör, dom ska iaf åka iväg till Uppsala och fira skiten! Kanske hänger med får se..

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)
  • STEFFIE

    vart köper du dina ”love pink” kläder ?
    kollat en hel del på victoria’s secret hemsida . är det därifrån du beställer dom ? 🙂
    svara gärna i inlägg eller på min blogg !

    btw, världens bästa bloggare :’)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *