Kan du visa bilder sen du var emo ;)?

Hade tyvärr ingen kamera då! Var väldigt fattig på den tiden..

Hur har du blivit så smal?

Träna och äta nyttig! Sen mycket stark mat, det hjälper 😉 För då kommer magen igång och förbränner extra mycket!

Vad är ditt favoritmärke på väskor och skor?

Väskor, då gäller LV och Chanel. Sjukt snygga väskor har dom.. Har i nuläget 4 LV väskor haha! Dock har jag fått 2 av dom från min pojkvän.. Så snäll som han är! Och när det gäller skor har jag nog inget favoritmärke.. Christian louboutin har ju snyggaste klackskorna, men dom är sjukt dyra!

Beskriv din stil med tre ord!

1. Tight.

2. Stiligt

3. Gammelrosa.

Vad är det som får dig att vilja blogga?

Alla mina fans.. Helt klart, ni ska bara se alla fina mail jag får varje dag och fina kommentarer! Ni gör mig sjuuukt lyckliga, hoppas ni vet det? Visst kanske jag klagar över hur ”förjävligt” det kan vara vissa dagar. Men det är inte pga er, det är pga idioter bakom ”sanningen bakom kissie”-bloggar och såna idioter. Men det är bara haters, dom skiter vi i, eller hur?! 😉
.

Jag skulle vilja bli lite nöjdare med min kropp så skulle du kunna lägga ut lite mer tips på bloggen?

Klart jag kan göra det! Dock blir alla beservissar så himla arga när jag lägger ut mat/ träningstips här på bloggen.. Men efterfrågan är så stor så självklart kommer jag forsätta med tips!

Och hur gammal var du när du börja blogga?
Hade du ens en aning om att du skulle bli så här känd?
Och varför tror du just att du blev så här känd för din blogg?

16 tror jag att jag var, och nej jag hade ingen aaaaning om det haha! Hade jag vetat om det då hade jag nog aldrig vågat forsätta blogga.. Men jag är glad att jag gjorde det, har fått ett sånt roligt och annurlunda liv ju! Och såklart alla mina fina fans!

Och andledningen till varför just lilla jag vart så känd var väll för jag provocerade med mina retucherade bilder, haha! Jag drev och gjorde mig supersmal och förstörade ögonen så jag såg ut som en alien. Folk köpte det! Det är roligt att tänka tillbaka på hehe.. Nu kör jag på mitt egna race bara och är mig själv, mycket skönare 🙂

vad får du mest för komplimanger?

För mitt utseénde och att jag är trevligare än vad folk trodde haha! 🙂

Hej ja undrar hur många cm du brukar ha på ditt löshår 🙂

45 cm!

Om din lägenhet brann, och du bara fick rädda 5 saker, vad skulle du välja? 🙂

1. Chloé!

2. Iphone.

3. Min handväska.

4. Kamera.

5. Datorn.

Jag undrar vilken din bästa resa är och varför?

New York! 🙂 Landet är så himla annorlunda från hur Sverige är.. Dom har allt vi har gånger 100 lixom, roliga resturanger – butiker – människor. ALLT!

har du några bra utomhustränings tips?

Jogga/ Cyckla/ Powerwalk.

Springa upp och ner för trappor (rumpan tränar du då).

När ska du på bartenderkurs I sommar?

Jag ska INTE gå någon bartenderkurs haha.. Jag skulle aldrig vilja bli bartender, visst kanske det är kul ett litet tag men det är inget riktigt jobb som man utvecklas i och kan tjäna stora pengar som..

Bor du och din pojkvän tillsammans?

Nej, jag bara hänger hos honom ofta!

Gjorde en drink i sommras just for fun inne på bartenderskolan. Haha var inte alls svårt 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *