Mer fransar!

Som ni vet älskar jag ju fransstövlar, har redan 1 par i beige och ett par i brunt.. Denna gång beställde jag ett par svarta, likadana som jaghar i beige men dom är så snygga ! 🙂 Dom kommer från monella.se, dom finns även i brunt för er som är intresserade.. Jag tycker dessa är perfekta att ha till vardags, lite hippie stil över det hela, ledigt men ändå snyggt och inne..

Vad tycker ni om fransstövlar? Vissa kanske tycker det är för ”hippie” eller vilda vestern.. Det tyckte iaf min pojkvän, haha!! Äsch, han fattar inte.. 😉 Dessutom är det inne med fransar, på både skor och väskor! Mitt nästa köp är ju lätt en fransväska! Beställde en för ett tag sedan, hoppas den kommer snart med posten..?

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *