Internetshopping! ;)

Som sagt internetshoppade jag lite igår för att underhålla mig själv.. Hittade faktiskt rätt fina saker, ett par tighta gula jeans, klänningar, en gullig kjol mm.. Alltid kul att uppdatera garderoben inför sommaren, visst? 😉 Jag vet nu inte hur shoppingen är i Dubai men jag var nyss i New York.. Så ska mest chilla där, det är mer en solsemester än en shoppingresa, skönt det med 😉

Min favorit var iaf kjolen som jag hittade, visst var den cool? 🙂 Till den kommer jag bara ha något enkelt vitt som topp och sedan ett par söta ballerina, hippie-inspererade smycken och jag är klar to hit the tooown 😉

Vill ni ha lite extra inspration kan ni btw alltid kika in min lovebasket där jag uppdaterar med grejjer som jag tycker är snyggt 🙂 Den hittar ni här: wwww.kissies.mylovebasket.com

.

Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *