Onsdag 25e april!

God morgon! 🙂

.

Nu jäklar vänder jag tillbaka dygnet haha 😉 Ska iväg och jobba lite på kontoret inför resan sen ska jag gymma! 🙂 Ikväll är det förfest hemma hos en gammal klasskamrat till mig sen blir det utgång, wihoo! Taggad faktiskt 😉 Men ska försöka inte dricka så mycket, förstår inte hur jag fortfarande inte kan hantera alkohol och jag är 21.. Vissa saker lär man sig aldrig? Haha!

Jag har iaf svarar på första delen av frågestunden, den kommer upp strax! Svarar på allt från djurtestat smink till skitsnack.. Sen kommer såklart flera deler för ni skriver så många, roliga, spännande frågor! 🙂 Så kör en del 2 imorgon, eller redan senare ikväll..? Låter bra va? 🙂
.

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *