HAHA! Vilka jäkla sossar som står och skriker ”Hata, hata, hata Kunsgholmen!”. Vilka korkade jäkla sossar alltså, om dom hatar en del av Stockholm så mycket vad f*n gör dom här? Haha bittra sossar alltså!!!!! Fyfan vad irriterad man blir! Hörde nyss från mitt fönster att folk stod ute på gatan och skrek, så gick till fönstret och kollade vad f*n som försegick..

Att dom klagar på en del av Stockholm, finns väll så mycket annat dom kan klaga på än just Kungsholmen? Och varför just Kungsholmen av alla jäkla ställen, sossarna hatar väll då mer Östermalm eller Stureplan..? Nej jag fattar verkligen inte grejjen?

Ps.Nu kanske jag använder termen ”sosse” lite väl frispråkligt men att hålla på såhär hjälper ingenting. Detta är bara för dom vill göra folk på Kungsholmen förbannade och skapa bråk. Att demostrera mot orättvisor tycker jag är bra, man ska stå för det man tycker. Men att hata en del av Stockholm och demostrera, eller visa upp sitt hat sådär? Nej det gör man inte…
.

Typ..?

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • Jesper

  Det kallas Läroverksfejden, idiot…

 • Namn

  Hahahaha roligaste läsningen på länge

 • Kalle

  Kära Kissie,

  Som Jesper redan skrev har detta inget med vare sig sossar eller något annat parti att göra.
  Det är en skolkamp och de rödklädda går uppenbarligen inte på Kungsholmen(s gymnasium)
  Men bra jobbat där!
  Grattis

 • Chrillelille

  Tänkte säga nått om soccegrejjen men när du visade video bloggen å Nämnde ordet (cannel) skitsnygg kunde jag bara fokusera på att du är skitsnygg! Som tur var har vi en tjej här i Halmstad som påminner om dig plus att iom att vi är Sthlm Wannabbes så låter hon lite som dig iallafall!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *