Fick denna från Bella! ♥

Haha kolla vilket fint kort jag fick av Bella när jag fyllde år! 🙂 Så fin vän hon är min Bella! Dessutom fick jag även en timmes taturerings tid…. 😉 Undrar vad jag ska göra för tatuering?! Jag har en text som jag har tänkt på ett tag, så kanske kör på den.. Får se, ska fundera lite! Jag är rätt feg när det gäller tatueringar, men kanske tur det för jag tycker det är fult när man har för mycket! Man ska ju inte dölja sig bakom massa motiv, right?

Får se vad det blir, ville visa upp mitt fina kort mest! Så söta små bilder hade hon lagt in också, från när vi var 17 och hängde på nattklubb trots vi inte hade åldern inne (jag dejtade nattklubbs-chefen därför kom vi in.. HAHA!!) till vi var i London och festade på minestry of sound! Så mycket vi har hunnit med jag och Bella korven.. Mer ska det bli 🙂

.


Haha som 17 åringar på krogen 😉 Stolta var vi som kom in haha!!

Vi var fulla på 2 cider..  Nu blir jag fyll på ett glas vin, så mycket ändras inte?

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Caroline Roxy - Summer's here Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *