INNE och UTE!1. Fransar!

Fransar är inne i år igen, på väskor, skor och tröjor! Fransar matchas bäst till jeans och shorts, så himla snyggt och ledigt! Passar superbra till vardag, ger garanterat bra outfitbilder 😉 Haha.. Jag har själv inskaffat mig 2 par fransstövlar, nästa inköp är en mindre väska.. Så snyggt! Väskor kan man hitta för någon hundralapp på tex Åhlens eller Lindex…
.

2. Mönster.

Supersnyggt med mycket mönster, och färg såklart! Då behöver du inte alls mycket mer för att ha en snygg outfit. Ett par enklare klackar – och inga smycken behövs. Blir för mycket då! Denna snygga klänning hittade jag HÄR, jag funderar själv på att klicka hem den.. Vad tycker ni? 😉 Till den klänningen skulle jag ha ett par svarta klackar bara. Less is more, right?
.

3. Små bröst!

Åh, snacka om ångest. Nu har jag fått en grejj för små bröst, det är så snyggt och sexigt! Speciellt till en vältränad kropp. Men såklart är det en smaksak. Denna bloggtjej Elin har en snygg kropp med snygga små bröst! Man ska dessutom gärna framhäva dom med en urrigning eller korsett. Bröst är vackra, oavsätt storlek och jag tycker tjejer inte ska skämmas över dom. Visa upp dom, bär dom med stolhet! 😉 I do..?
.

Behöver jag säga mer..?

Vuxen mobbning och mytomaner är totalute! Fast nu vet jag inte om jag ska dissa Hanna W, eller Big Brother som tog med en person med Aspergers..? Är det verkligen OK att ta med en person med en sjukdom för att öka underhållningen och tjäna mer pengar, när personen skämmer ut sig själv inför hela landet..?

Vad tycker ni? Har inte tv-bolaget mer ansvar över vilka människor som får vara med och inte?

”Aspergers syndrom medför nedsättningar i förmågan till socialt samspel/social kommunikation, ibland också vad gäller planering/organisationsförmåga, fantasi/föreställningsförmåga och kroppshållning/kroppsrörelser. Personer med Aspergers syndrom kan uppvisa ett annorlunda beteende. De blir därför ofta missförstådda och kan uppfattas som ohyfsade, ouppfostrade [1]eller blyga.” Källa: Wikipedia

.

Posted in: Vardag
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *