Hello från NY!

Hej på er.. Fyfan vilken tid det tog att komma fram haha men nu är vi framme i New York!! 🙂 Vi mellan landade i London, och jag haaatar den flygplatsen från och med nu haha.. Sjukt att vi ens kom med på nästa flyg därifrån.. Somnade direkt när vi kom på flyget för vi dygnade ju!

Haha så trött var jag, jag ör sjukt jet lagad nu egentligen men vi ska bege oss ut och käka på resturang sen ut på stan.. Omg.. Så trött 🙁 Men det är bara bita ihop, vi körde drive in på Starbucks, tog en skinny vanilla latte.. Så borde piggna till 😉

Kommer ta massa bilder, bjuder sålänge på några halvslitna och trötta tjejer som precis kommit fram till flygplatsen här i the U.S 😉 Alltid något! Klockan är mycket hemma haha jag vet men lika bra låta er veta att allting gick bra och att vi överlevde..

.

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *