STOP!

Jag svarar INTE på mail ang viktnedgång. Speciellt inte på 13 åriga tjejer. Eftersom så många unga tjejer börja höra av sig så slutar jag svara HELT. Tyvärr får jag ca 100 (!!!) mail om dagen om just vikminskning. Svarar inte på ett enda, öppnar inte ens dom. Så ni vet!

Tipsen som skrivs här ibland får ni använda er av, och det är dom jag kan. Jag fattar inte varför folk tror jag har mer ”hemliga” tips som jag inte delar med mig av här som dom vill ha via mail..? För flera har skrivit tex ”snälla kan du säga hur du Egentligen gör, lovar inte sprida vidare.. Behöver verkligen hjälp, snälla!!”… Haha, what..? Allt jag kan skriver jag och ger er gärna tips, men nu har det gått för långt.


Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *